HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Mat Wit CBA25WH

Adviesprijs €555,00
€472,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CBA25WH
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Mat Wit CBA25WH

Breng harmonie en eenvoud in uw badkamer met het HotBath Cobber Handdoekrek

Creëer een badkamer waarin eenvoud en schoonheid samenkomen met het HotBath Cobber Handdoekrek. Dit handdoekrek is uitgevoerd in een prachtige mat witte kleur, waardoor het een frisse en serene sfeer aan uw badkamer toevoegt. De minimalistische vormgeving van het rek past perfect in een tijdloos of nordic interieur, waarbij alle elementen harmonieus op elkaar aansluiten.

Een tijdloze toevoeging aan uw badkamerinterieur

Met het HotBath Cobber Handdoekrek kiest u voor een tijdloze toevoeging aan uw badkamerinterieur. De mat witte kleur zorgt voor een subtiele en elegante uitstraling, terwijl de eenvoudige vormgeving ervoor zorgt dat het rek naadloos opgaat in uw badkamerontwerp. De matte afwerking geeft het rek een bijzondere uitstraling, met een perfecte balans tussen perfectie en eenvoud.

De perfecte finishing touch

Dit handdoekrek is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan uw badkamer. Het mat witte uiterlijk zorgt ervoor dat het rek opvalt zonder te overheersen, waardoor het een prachtige finishing touch vormt voor uw badkamer. Het HotBath Cobber Handdoekrek is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde en stijlvolle oplossing om handdoeken op te hangen.