HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan Geborsteld Gunmetal PVD GLF011EXTBGP

Adviesprijs €360,00
€306,00 incl. BTW
Uw voordeel: €54,00
Artikelcode: GLF011EXTBGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan Geborsteld Gunmetal PVD

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met kranen in geborsteld gunmetal PVD

Wil je jouw badkamer een unieke uitstraling geven? Kies dan voor de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan in geborsteld gunmetal PVD. Deze kraan geeft jouw badkamer direct een stoere en tijdloze look.

Een kraan met 'personality' en duurzaam karakter

De geborsteld gunmetal PVD kleur onderscheidt zich van andere finishes door zijn unieke uitstraling. Het geeft de kraan een bijzondere 'personality'. Daarnaast zorgt de PVD-coating voor uitstekende krasbestendigheid en een duurzaam karakter. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft de kraan er als nieuw uitzien. Je kunt nog lang genieten van deze stoere finish.

Een ambachtelijk product met prachtige afwerking

De kranen in geborsteld gunmetal PVD zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch mooi. Deze kraan heeft een prachtige geborstelde afwerking, wat laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. Het is niet zomaar een kraan, maar een eyecatcher die de aandacht trekt in jouw badkamer.

Zorg ervoor dat jouw badkamer de aandacht trekt met een kraan uit de HotBath Gal collectie in geborsteld gunmetal PVD. Creëer een stoere en tijdloze uitstraling die jouw badkamer naar een hoger niveau tilt. Geniet van de functionaliteit en de bijzondere uitstraling van deze kraan.