HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen Geborsteld Gunmetal PVD GLF013EXTBGP

Adviesprijs €595,00
€506,00 incl. BTW
Uw voordeel: €89,00
Artikelcode: GLF013EXTBGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met kranen in geborsteld gunmetal PVD

Ben je op zoek naar een manier om je badkamer een stoer en uniek uiterlijk te geven? Dan zijn de kranen in geborsteld gunmetal PVD de perfecte keuze voor jou. Deze afwerking onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere uitstraling, waardoor je badkamer meteen een opvallende upgrade krijgt.

Tijdloos en stoer

Het geborsteld gunmetal PVD zorgt voor een bijzondere kleur die je niet vaak tegenkomt in de badkamer. Door te kiezen voor een kraan met deze afwerking geef je je badkamer een eigen persoonlijkheid en een stoer karakter. Het contrast met andere traditionele afwerkingen zorgt ervoor dat deze kraan echt in het oog springt.

Krasbestendig en duurzaam

Dankzij de PVD-coating is deze kraan niet alleen mooi, maar ook nog eens uiterst duurzaam. De coating biedt een uitstekende krasbestendigheid, waardoor de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik nog als nieuw uit zal zien. Je kunt dus blijven genieten van de stoere look van de geborsteld gunmetal PVD afwerking, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen.

Ambachtelijke afwerking

Wat de kranen in geborsteld gunmetal PVD echt bijzonder maakt, is de prachtige geborstelde afwerking. Dit geeft de kraan een uniek en ambachtelijk karakter. Het laat zien dat het om een hoogwaardig product gaat, dat met liefde en aandacht is gemaakt. Met deze kraan haal je dus niet alleen een stijlvol item in huis, maar ook een echt kunstwerk voor je badkamer.