HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen Geborsteld Gunmetal PVD GLF012EXTBGP

Adviesprijs €485,00
€412,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: GLF012EXTBGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Creëer een stoere uitstraling met geborsteld gunmetal PVD

Transformeer je badkamer in een stijlvolle en robuuste ruimte met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP). Deze kraan voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je interieur en geeft je de mogelijkheid om een statement te maken.

Geborsteld gunmetal PVD is een unieke finish die zich onderscheidt van andere afwerkingen door zijn tijdloze en stoere uitstraling. Het is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een kraan met karakter. Maar dat is niet het enige voordeel van deze kraan. Dankzij de PVD-coating is hij ook zeer krasbestendig en duurzaam. Zelfs na jarenlang intensief gebruik blijft de kraan er als nieuw uitzien, zodat je nog jarenlang kunt genieten van deze stoere afwerking.

Een ambachtelijk product met een prachtige geborstelde afwerking

Deze kraan is niet zomaar een standaardproduct. Hij is met vakmanschap gemaakt en straalt dat ook uit. De prachtige geborstelde afwerking geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling. Het laat zien dat er aandacht is besteed aan elk detail en maakt de kraan een uniek pronkstuk in je badkamer.

Naast zijn opvallende uiterlijk beschikt de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen ook over uitstekende functionaliteit. Met de thermostaat en de twee stopkranen heb je volledige controle over de watertemperatuur en de waterstroom. Zo kun je altijd genieten van een ontspannende douche- of badervaring.

Revolutioneer je badkamer met deze stoere kraan

Waar wacht je nog op? Transformeer je badkamer in een stijlvolle ruimte met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP). Deze kraan met zijn stoere finish en ambachtelijke uitstraling is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook uitstekende functionaliteit. Neem nu de controle over je badkamersfeer en geniet van een ontspannen en elegante badkamerervaring.