HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen Geborsteld Gunmetal PVD GLF014EXTBGP

Adviesprijs €710,00
€604,00 incl. BTW
Uw voordeel: €106,00
Artikelcode: GLF014EXTBGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met kranen in geborsteld gunmetal PVD

Op zoek naar een kraan die je badkamer een stoere uitstraling geeft? Kies dan voor onze HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP). Deze kraan is niet alleen een eyecatcher, maar heeft ook alle functionaliteit die je nodig hebt in je badkamer.

Tijdloos en stoer: Geborsteld Gunmetal PVD

Geborsteld Gunmetal PVD is een afwerking die zich onderscheidt van andere finishes door zijn tijdloze en stoere uitstraling. Met deze kraan geef je je badkamer een unieke uitstraling en creëer je een sfeer van luxe en stijl. De kranen in Geborsteld Gunmetal PVD hebben een afwerking die met de hand is geborsteld, waardoor elk product uniek is en echt vakmanschap uitstraalt.

Bescherming en duurzaamheid

Naast het stoere uiterlijk biedt de PVD-coating van deze kraan ook uitstekende bescherming en duurzaamheid. De kraan is krasbestendig en behoudt zijn uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Je kunt dus nog lang genieten van de prachtige Geborsteld Gunmetal PVD finish in je badkamer. Het ambachtelijke karakter van deze kraan wordt nog versterkt door de geborstelde afwerking, waardoor het een echte blikvanger wordt in je badkamer.

  • Tijdloze en stoere uitstraling
  • Handgeborstelde afwerking voor een uniek karakter
  • Uitstekende bescherming tegen krassen dankzij de PVD-coating
  • Duurzaam en bestand tegen intensief gebruik

Met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD geef je je badkamer niet alleen een stoer uiterlijk, maar ook een hoogwaardige kraan die lang meegaat. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de luxe en stijl die deze kraan aan je badkamer toevoegt!