HotBath

HotBath Gal GAL Inbouwdeel - inbouw wastafelmengkraan N.V.T. HBGL005

Adviesprijs €315,00
€268,00 incl. BTW
Uw voordeel: €47,00
Artikelcode: HBGL005
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal GAL Inbouwdeel - inbouw wastafelmengkraan

Op zoek naar een praktische en stijlvolle wastafelmengkraan? Dan is het HotBath Gal GAL Inbouwdeel de perfecte keuze voor jouw badkamer. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen zal deze kraan zeker een eyecatcher zijn in jouw badkamer.

Hoogwaardige kwaliteit

Het HotBath Gal GAL Inbouwdeel is gemaakt van duurzaam materiaal van de hoogste kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een langdurig en probleemloos gebruik. De wastafelmengkraan is bestand tegen krassen, corrosie en andere beschadigingen, waardoor hij er altijd als nieuw uit blijft zien.

Daarnaast is de kraan voorzien van een hoogwaardig binnenwerk dat zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening. Je kunt moeiteloos de juiste temperatuur en waterdruk instellen, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele en ontspannen ervaring tijdens het handen wassen of tanden poetsen.

Modern design

Het HotBath Gal GAL Inbouwdeel heeft een strak en tijdloos design dat perfect past bij elke moderne badkamerinrichting. Met zijn minimalistische vormgeving en glanzende afwerking zal deze kraan een elegant en luxe accent toevoegen aan jouw wastafel.

Bovendien is de kraan eenvoudig in te bouwen, waardoor je gemakkelijk een nette en opgeruimde uitstraling kunt creëren in jouw badkamer. Het ingebouwde ontwerp zorgt ervoor dat alle technische onderdelen achter de muur worden weggewerkt, waardoor alleen de kraan zelf zichtbaar is.

Eenvoudige installatie

Het HotBath Gal GAL Inbouwdeel wordt geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor is de installatie eenvoudig en kun je snel genieten van jouw nieuwe wastafelmengkraan. Bovendien is de kraan geschikt voor alle standaard wastafels, waardoor je hem moeiteloos kunt plaatsen in elke badkamer.

  • Geschikt voor alle standaard wastafels
  • Inclusief duidelijke installatiehandleiding
  • Hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik
  • Strak en tijdloos design
  • Eenvoudige bediening door het hoogwaardige binnenwerk

Kies nu voor de HotBath Gal GAL Inbouwdeel - inbouw wastafelmengkraan en geef jouw badkamer een stijlvolle upgrade. Laat je verrassen door het gebruiksgemak, de hoogwaardige kwaliteit en het moderne design van deze kraan. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxueuze en comfortabele badkamerervaring.