HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.610,00
€1.369,00 incl. BTW
Uw voordeel: €241,00
Artikelcode: IBS1AGN37
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath, een gerenommeerde Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, heeft de perfecte oplossing voor jouw badkamer: de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A. Deze doucheset is speciaal ontwikkeld met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit, zodat jij elke dag kunt genieten van een verkwikkende douchesessie.

HotBath streeft ernaar om een hoogwaardig assortiment te creëren dat voldoet aan de exacte wensen van de markt. Daarom worden alle producten van HotBath in Italië geproduceerd door 's werelds beste specialisten in fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en testen. Het resultaat is een duurzaam en energiebesparend douchesysteem dat lang meegaat.

Met een garantieperiode van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarop 2 jaar garantie geldt), kun je erop vertrouwen dat HotBath achter de kwaliteit van hun product staat. Alleen verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Subtiele luxe in geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A is uitgevoerd in een prachtige geborsteld nikkel afwerking (GN). Deze kleur lijkt op roestvrijstaal en geeft de kraan een subtiele, warme gloed. Het geborstelde effect wordt met de hand aangebracht, wat de kraan een ambachtelijke uitstraling geeft.

Deze afwerking past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Geborsteld nikkel is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving, waardoor het de ideale keuze is voor een veelzijdige en luxueuze kraan.

Compleet inbouwdouchesysteem

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A is een volledig inbouwdouchesysteem dat jouw badkamer een moderne uitstraling geeft. Deze set bevat verschillende onderdelen, waaronder:

  • Staaf handdouche
  • 20cm Hoofddouche
  • Plafondbuis van 30cm
  • Handdouche met glijstang

Met deze inbouwdoucheset geniet je van het beste van beide werelden. De hoofddouche zorgt voor een heerlijke regenervaring, terwijl de handdouche met glijstang je de flexibiliteit geeft om de waterstraal naar wens aan te passen en het gemakkelijk te maken om jezelf te wassen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer in huis, maar ook functionaliteit en comfort voor een ultieme douchesensatie.