Solidline

Solidline Montageset Mira Strata front - Geborsteld koper - Scharnieren en handgreep tbv profielloze deur - Geborsteld koper - Scharnieren en handgreep tbv profielloze deur

€236,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Montageset voor een Profielloze Draaideur - Perfecte Combinatie van Stijl en Functionaliteit

Kenmerken en Voordelen:

  • Speciaal ontworpen voor profielloze draaideuren, waardoor een naadloze en elegante uitstraling wordt gecreëerd.
  • De bijgeleverde scharnieren en handgreep zorgen voor een probleemloze installatie en bieden extra stabiliteit.
  • Dankzij de zwarte chroomafwerking geeft deze montageset een moderne en luxe uitstraling aan jouw badkamer.
  • De NANO coating op het glas zorgt voor langdurige helderheid en maakt het schoonmaken een fluitje van een cent.
  • Geschikt voor diverse afmetingen en types glas, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van jouw draaideur.

Een Verrijkende Gebruikerservaring:

Met de Montageset voor een Profielloze Draaideur breng je de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit in jouw badkamer. De elegante zwarte chroomafwerking voegt een vleugje stijl toe aan je douchecabine, terwijl de profielloze constructie voor een moderne en minimalistische uitstraling zorgt.

Dankzij de hoogwaardige scharnieren en handgreep in deze set, kun je rekenen op een betrouwbare en stevige installatie van jouw draaideur. Het unieke ontwerp biedt niet alleen extra stabiliteit, maar maakt ook een moeiteloze bediening mogelijk.

De NANO coating op het glas zorgt ervoor dat vuil en kalk geen kans krijgen om zich te hechten, waardoor je douchecabine altijd glanzend en schoon blijft. Het schoonmaken kost minder tijd en moeite, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je douche-ervaring.

Of je nu een kleine of ruime badkamer hebt, deze montageset past zich aan aan jouw behoeften. Dankzij de veelzijdigheid in afmetingen en compatibiliteit met verschillende glassoorten, kun je de perfecte draaideur kiezen die past bij jouw ruimte en stijlvoorkeur.

Kies voor de Montageset voor een Profielloze Draaideur en creëer een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog. Jouw dagelijkse doucheroutine wordt getransformeerd tot een verkwikkende en stijlvolle ervaring.