Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 138 - Chroom - Helder glas

€786,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Soft Close Strata nis 138*200 cm

Met de Soft Close Strata nis Douchedeur die openschuift haalt u het beste in uw badkamer naar boven. Deze douchedeur combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier, waardoor uw douchecabine een echte eyecatcher wordt. Met zijn uitstekende eigenschappen en voordelen biedt deze douchedeur u een geweldige douche-ervaring.

Kenmerken en Voordelen:

  • Zacht sluitmechanisme: De Soft Close Strata nis Douchedeur is uitgerust met een geavanceerd soft-close systeem. Dit zorgt ervoor dat de deur moeiteloos en geruisloos sluit, waardoor schade aan uw douchedeur en eventuele ongelukken worden voorkomen.
  • Duurzame constructie: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, garandeert deze douchedeur een lange levensduur. Het stevige frame en het 8 mm dikke glas bieden duurzaamheid en stabiliteit, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.
  • Stijlvol design: Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling past de Soft Close Strata nis douchedeur perfect in elke badkamerstijl. Het heldere glas en de chroomafwerking geven uw badkamer een luxe en verfijnde uitstraling.
  • NANO coating: De douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor het glas water- en vuilafstotend is. Dit vereenvoudigt het schoonmaken en zorgt ervoor dat uw douchedeur er altijd als nieuw uitziet.

Gebruikerservaring:

Met de Soft Close Strata nis Douchedeur die openschuift geniet u van ultiem comfort en gemak. De zachte sluiting zorgt voor een rustige en ontspannende douche-ervaring, terwijl het stevige frame voor stabiliteit en veiligheid zorgt. Het heldere glas laat uw badkamer ruim en licht aanvoelen, terwijl de chroomafwerking een vleugje elegantie toevoegt. Of u nu een moderne of klassieke badkamer heeft, deze douchedeur past perfect bij elke stijl.

De douchedeur is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden dankzij de NANO coating. Het schoonmaken is een fluitje van een cent, zodat u meer tijd kunt besteden aan ontspannen in uw douche. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige afwerking is dit de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle douchedeur die jarenlang meegaat.

Transformeer uw badkamer in een oase van rust en luxe met de Soft Close Strata nis Douchedeur die openschuift. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een ongeëvenaarde douche-ervaring!