Solidline

Solidline Soft Close Strata nisdeur 110*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€786,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Soft Close Strata Black Edition nis 110*200 cm

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De Soft Close Strata Black Edition is een moderne douchedeur die elke badkamer een luxe uitstraling geeft. Het matte zwarte frame en het heldere glas zorgen voor een elegant en eigentijds design.
  • Soepel en geruisloos: Deze douchedeur is uitgerust met een soft close-systeem, waardoor hij soepel en geruisloos opent en sluit. Geen harde klappen meer, maar een rustige en ontspannen douche-ervaring.
  • Sterk en duurzaam: Het 8 mm dikke glas van de douchedeur is van hoge kwaliteit en zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Daarnaast is het glas behandeld met NANO coating, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is en vlekbestendig.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 110*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste standaard doucheruimtes. Het strakke ontwerp en de verstelbare profielen zorgen ervoor dat de deur eenvoudig te installeren en aan te passen is.

Gebruikerservaring:

Met de Soft Close Strata Black Edition douchedeur haal je een stukje luxe en comfort in huis. Het soft close-systeem zorgt voor een aangename gebruikerservaring, waarbij je kunt genieten van een rustige en vlotte beweging bij het openen en sluiten van de deur. Het sterke en duurzame glas biedt niet alleen veiligheid, maar ook een helder en onbelemmerd zicht in de douche. Daarnaast is de douchedeur gemakkelijk schoon te houden dankzij de NANO coating. Met deze douchedeur creëer je een stijlvolle en functionele doucheruimte waarin je heerlijk kunt ontspannen.

De Soft Close Strata Black Edition douchedeur is geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers en past perfect bij verschillende interieurstijlen. De combinatie van het matte zwarte frame en het heldere glas geeft elke badkamer een tijdloze uitstraling. Of je nu een nieuwe badkamer inricht of je huidige badkamer een upgrade wilt geven, deze douchedeur is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog de Soft Close Strata Black Edition douchedeur en geniet van een luxe, comfortabele en stijlvolle douche-ervaring!