Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 168 - Chroom - Helder glas

€925,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Soft Close Strata nis 168*200 cm

Op zoek naar een stijlvolle en functionele douchedeur? Maak kennis met onze Soft Close Strata nis douchedeur, een echte blikvanger voor jouw badkamer! Met zijn eigentijdse design en handige openschuifmechanisme is dit de perfecte keuze voor zowel kleine als grote badkamers. Kenmerken en Voordelen:
  • Soepele en stille werking: Dankzij het soft close mechanisme glijdt de deur zacht en geruisloos open en dicht, waardoor harde klappen of schokken verleden tijd zijn.
  • Sterk en duurzaam: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, wat zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat.
  • NANO Coating: De douchedeur is behandeld met een speciale NANO coating, waardoor het glas eenvoudig schoon te maken is en bestand is tegen vlekken en kalkaanslag.
  • Open ruimte: Het openschuifmechanisme zorgt voor een ruime instap, waardoor je moeiteloos de douche kunt betreden en verlaten.
  • Eenvoudige installatie: De douchedeur wordt geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde montagematerialen, zodat je snel en gemakkelijk kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst.
De Soft Close Strata nis douchedeur biedt niet alleen een praktische oplossing voor jouw douchebehoeften, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Het heldere glas en het chroomkleurige frame creëren een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Gebruikerservaring: Met de Soft Close Strata nis douchedeur wordt jouw dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau getild. Het soepele openschuifmechanisme zorgt voor een moeiteloze bediening, terwijl het stevige glas zorgt voor een veilige en duurzame constructie. De ruime instap biedt voldoende bewegingsvrijheid, zelfs in kleinere badkamers. Met zijn uitzonderlijke eigenschappen is deze douchedeur ook zeer geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Het soft close mechanisme zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk kan worden geopend en gesloten, zonder dat dit veel kracht of inspanning vergt. Dit maakt het ideaal voor zowel jongere gezinsleden als ouderen. Kortom, de Soft Close Strata nis douchedeur is dé keuze voor wie op zoek is naar een praktische, duurzame en stijlvolle oplossing voor de badkamer. Met zijn unieke eigenschappen en voordelen creëert deze douchedeur een luxueuze uitstraling en biedt hij een ultieme gebruikservaring. Waar wacht je nog op? Upgrade jouw badkamer vandaag nog met deze geweldige douchedeur!