Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 100 - Chroom - Helder glas

€614,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift voor een naadloze en ruimtelijke douche-ervaring

Kenmerken en Voordelen

  • Gemakkelijke toegang: Met de openschuivende douchedeur geniet u van moeiteloze toegang tot uw douche. De deur schuift soepel opzij, waardoor u gemakkelijk in en uit kunt stappen.
  • Stijlvol design: De strakke en moderne uitstraling van de douchedeur voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer. Het chroomkleurige frame en het heldere glas zorgen voor een tijdloze esthetiek.
  • Duurzaamheid: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat deze deur jarenlang meegaat.
  • NANO Coating: Dankzij de NANO coating is het glas van deze douchedeur eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het glas stoot water en vuil af, waardoor vlekken en kalkaanslag geen kans krijgen.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 100x200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste doucheruimtes. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen, terwijl het toch compact genoeg is voor kleine badkamers.

Gebruikerservaring

Stelt u zich eens voor dat u uw dag begint met een ontspannende douche. Met onze douchedeur die openschuift, geniet u van een naadloze en ruimtelijke douche-ervaring. Stap gemakkelijk in en uit uw douche zonder gedoe. Het soepele schuifmechanisme zorgt ervoor dat u moeiteloos de deur opzij kunt schuiven.

Het stijlvolle design van de douchedeur voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer. Het chroomkleurige frame en het heldere glas creëren een moderne uitstraling die tijdloos is. Daarnaast zorgt de hoogwaardige constructie ervoor dat deze douchedeur jarenlang meegaat, zodat u er lang van kunt genieten zonder zorgen.

Dankzij de NANO coating op het glas is schoonmaken een fluitje van een cent. Het glas stoot water en vuil af, waardoor vlekken en kalkaanslag geen kans krijgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over tijdrovend onderhoud.

Met een perfecte pasvorm van 100x200 cm past deze douchedeur in de meeste doucheruimtes. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen, terwijl het toch compact genoeg is voor kleinere badkamers. Transformeer uw badkamer tot uw persoonlijke oase van rust met onze douchedeur die openschuift.