Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 140 - Chroom - Helder glas

€716,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata nisoplossing 140*200 cm

Kenmerken en Voordelen:

  • Glazen deur van 8 mm dikte: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig, helder glas dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxueuze uitstraling geeft aan je badkamer.
  • Openschuivend ontwerp: Met het handige openschuivende ontwerp biedt deze douchedeur je gemak en flexibiliteit bij het betreden en verlaten van de douche. Je hoeft je geen zorgen te maken over ruimtegebrek.
  • Chroomkleurig frame: Het chroomkleurige frame van de douchedeur voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerdecor. Het zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
  • NANO Coating behandeling: Het glas van de douchedeur is behandeld met een NANO Coating, waardoor kalkaanslag en vuil moeiteloos kunnen worden verwijderd. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite bij het schoonmaken.

Gebruikerservaring:

Met de Clear Roller Strata nisoplossing douchedeur haal je een product in huis dat niet alleen uitstekende kwaliteit biedt, maar ook zorgt voor een luxe en ontspannende douche-ervaring. Dankzij het openschuivende ontwerp kun je gemakkelijk in en uit de douche stappen, zonder je zorgen te maken over ruimtegebrek in je badkamer.

Het 8 mm dikke heldere glas geeft een gevoel van ruimtelijkheid en laat licht de douche binnenstromen, waardoor je badkamer er helder en uitnodigend uitziet. Bovendien is het glas behandeld met een NANO Coating, waardoor het eenvoudig schoon te maken is en er altijd glanzend uitziet.

Met het chroomkleurige frame voeg je een vleugje klasse toe aan je badkamer. Het zorgt voor een moderne uitstraling die bij elk interieur past. Daarnaast is de douchedeur stevig en duurzaam, wat betekent dat je er jarenlang van kunt genieten.

Kortom, met de Clear Roller Strata nisoplossing douchedeur haal je niet alleen een praktisch en functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Ervaar het gemak, de luxe en het comfort van deze openschuivende douchedeur en geniet van je dagelijkse douche-ritueel.