Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 170 - Chroom - Helder glas

€896,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata nisoplossing 170*200 cm

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvolle en moderne uitstraling: De Clear Roller Strata nisoplossing voegt direct een vleugje elegantie toe aan uw badkamer. Met zijn strakke lijnen en hedendaags ontwerp is deze douchedeur perfect voor moderne interieurs.
  • Robuuste constructie: Deze douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, waardoor hij duurzaam en bestand is tegen dagelijks gebruik. U kunt erop vertrouwen dat deze deur lang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.
  • Open-schuif systeem: Dankzij het hoogwaardige open-schuif systeem kunt u moeiteloos genieten van een soepele en geruisloze werking. Het biedt u de vrijheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw douche, zonder dat u last heeft van obstakels.
  • Veilig en gemakkelijk te onderhouden: De douchedeur is voorzien van een NANO-coating, waardoor kalkaanslag en zeepresten moeiteloos verwijderd kunnen worden. Daarnaast zorgt de stevige constructie ervoor dat de deur veilig en stabiel op zijn plaats blijft.
  • Aanpasbare afmetingen: Met een afmeting van 170*200 cm kan deze douchedeur worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine badkamer heeft of juist wilt genieten van extra ruimte, deze douchedeur past perfect in elke ruimte.

Gebruikerservaring

Stel je voor dat je elke ochtend de deuren van je douche wijd kunt openen en met een glimlach de nieuwe dag tegemoet kunt treden. Met de Clear Roller Strata nisoplossing is dit mogelijk. Het open-schuif systeem biedt u de vrijheid en het gemak om uw douche in te stappen zonder obstakels of onhandige deuren. Daarnaast zorgt het stijlvolle design ervoor dat uw badkamer een moderne uitstraling krijgt, waardoor u elke dag kunt genieten van een luxueuze ervaring.

Of u nu een snelle ochtenddouche neemt of uzelf wilt verwennen met een ontspannende spa-ervaring, de Clear Roller Strata nisoplossing biedt u de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Met zijn robuuste constructie en gemakkelijk te onderhouden kenmerken, is deze douchedeur een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik.

Bovendien kunt u de afmetingen aanpassen aan uw individuele behoeften, waardoor deze douchedeur perfect is voor elke badkamer. Of u nu een kleinere ruimte heeft of juist wilt genieten van extra bewegingsvrijheid, de Clear Roller Strata nisoplossing past zich moeiteloos aan uw wensen aan.

Kies voor de Clear Roller Strata nisoplossing en transformeer uw douche-ervaring. Laat de stress van de dag van u afglijden en geniet van een luxueuze en comfortabele douche-ervaring die u elke ochtend weer inspireert.