Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 110 - Chroom - Helder glas

€676,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Soft Close Strata

Op zoek naar een handige en stijlvolle douchedeur? Dan is de Soft Close Strata douchedeur de perfecte keuze. Deze douchedeur is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje klasse toe aan elke badkamer. Met zijn unieke openschuifmechanisme biedt deze douchedeur een naadloze en royale ingang naar jouw ontspanningsoord.

Kenmerken en Voordelen

  • Openschuifmechanisme: Dankzij het slimme ontwerp schuift deze douchedeur moeiteloos open en dicht, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je douche.
  • Soft Close functie: Geniet van een zachte en geruisloze sluiting dankzij de geïntegreerde soft close technologie. Geen harde klappen meer!
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een moderne uitstraling en laat je badkamer ruimtelijker lijken.
  • Chroom afwerking: De chroom afwerking geeft deze douchedeur een elegante en tijdloze uitstraling die perfect past bij elke badkamerstijl.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor kalk en vuil zich minder snel hechten en schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Gebruikerservaring

Met de Soft Close Strata douchedeur wordt je dagelijkse douche-ervaring naar een nieuw niveau getild. Het soepele openschuifmechanisme zorgt voor een moeiteloze toegang en biedt ook een ruime instap, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit. Dankzij de soft close functie hoef je je geen zorgen te maken over harde sluitingen die je kunnen afschrikken. Gewoon pure ontspanning, elke keer weer.

Daarnaast zorgt het heldere glas voor een lichte en open sfeer in de badkamer, terwijl de chroom afwerking een vleugje elegantie toevoegt. De NANO coating beschermt het glas tegen kalk en vuil, waardoor je altijd geniet van een stralend schone douchedeur.

De Soft Close Strata douchedeur is geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers. Of je nu een kleine of grote douche hebt, deze douchedeur met de afmetingen 110*200 cm past perfect in elke nis. Upgrade je badkamer en geniet elke dag van een luxe douche-ervaring met de Soft Close Strata douchedeur.