Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 148 - Chroom - Helder glas

€875,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Soft Close Strata nis 148*200 cm

Kenmerken en Voordelen

  • Soft Close: Deze douchedeur is uitgerust met een soft close mechanisme, waardoor hij geruisloos en veilig sluit. Geen harde klappen meer!
  • Strak en stijlvol design: Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt deze douchedeur een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een luxe uitstraling en laat het licht mooi door de douche schijnen.
  • NANO Coating: De douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor het glas gemakkelijk schoon te houden is en vlekken en kalkaanslag worden voorkomen.
  • Eenvoudige installatie: Met het bijgeleverde montagemateriaal en duidelijke instructies is het installeren van deze douchedeur eenvoudig en snel te doen.

Gebruikerservaring

Met de Soft Close Strata douchedeur haal je niet alleen functionaliteit, maar ook een stukje luxe en comfort in huis. Het soepele schuifmechanisme zorgt ervoor dat de deur moeiteloos opengaat en geruisloos sluit, waardoor je kunt genieten van een ontspannen douche-ervaring zonder storende geluiden. Het strakke en stijlvolle design voegt een moderne touch toe aan elke badkamer, terwijl het heldere glas een gevoel van ruimte en licht creëert.

Dankzij de NANO coating op het glas is de douchedeur gemakkelijk schoon te houden. Kalkaanslag en vlekken hebben geen kans om zich te hechten, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken en meer tijd hebt om te ontspannen. De eenvoudige installatie maakt het plaatje compleet. Met de meegeleverde montagematerialen en duidelijke instructies is het een klusje dat je gemakkelijk zelf kunt klaren, zonder dat je hiervoor een professional hoeft in te schakelen.

Met de Soft Close Strata douchedeur wordt elke douche een moment van luxe en comfort. Creëer je eigen persoonlijke spa in je badkamer en geniet van een elegante en praktische douchedeur die openschuift. Bestel vandaag nog en beleef de ultieme douche-ervaring!