Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 150 - Chroom - Helder glas

€825,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata nisoplossing 150*200 cm

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Clear Roller Strata douchedeur heeft een elegant en eigentijds ontwerp dat perfect past bij elke moderne badkamer.
  • Soepele schuifbeweging: Deze douchedeur schuift moeiteloos open en dicht, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt tot de douche zonder gedoe met zware deuren.
  • Duurzaamheid: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, dat bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat.
  • Glashelder zicht: Het heldere glas zorgt voor een onbelemmerd zicht in de douche, waardoor je optimaal kunt genieten van je douche-ervaring.
  • NANO Coating: De douchedeur is voorzien van een NANO coating, die het glas beschermt tegen kalkaanslag en vuil, en het schoonmaken vereenvoudigt.

Gebruikerservaring

Met de Clear Roller Strata douchedeur die openschuift, geniet je van het gemak van een soepele schuifbeweging. Of je nu snel wilt douchen voordat je naar je werk gaat of ontspannen wilt genieten van een lange douche na een drukke dag, deze douchedeur biedt je de ultieme gebruikservaring.

De douchedeur is ontworpen met oog voor detail en combineert functionaliteit en stijl naadloos. Het heldere glas geeft je zicht op de hele douche en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De duurzaamheid van het 8 mm dikke glas garandeert dat deze douchedeur lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Daarnaast is de Clear Roller Strata douchedeur behandeld met een NANO coating. Hierdoor blijft het glas langer schoon en vrij van kalkaanslag, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken en meer tijd hebt om te genieten van je douche.

Met zijn stijlvolle design en praktische functies past deze douchedeur perfect in elke moderne badkamer. Of je nu een kleine nisruimte hebt of een ruime badkamer, de Clear Roller Strata douchedeur is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, duurzaamheid en stijl.

Ontdek zelf de voordelen van de Clear Roller Strata douchedeur die openschuift en maak van je dagelijkse douche-ervaring een luxe verwenmoment!