Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 118 - Chroom - Helder glas

€685,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade uw badkamer met de Soft Close Strata douchedeur die openschuift

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De Soft Close Strata douchedeur voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan uw badkamer. Met zijn strakke lijnen en heldere glasafwerking creëert deze douchedeur een luxueuze uitstraling.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Dankzij het schuifsysteem kunt u moeiteloos in en uit de douche stappen, zonder dat er extra ruimte nodig is om de deur te openen. Dit maakt het perfect geschikt voor kleinere badkamers.
  • Zachte sluiting: De Soft Close Strata douchedeur is uitgerust met een zacht sluitmechanisme. Dit zorgt voor een soepele en stille sluiting, waardoor de deur niet hard dichtvalt en uw badkamer een rustige sfeer behoudt.
  • Hoogwaardige materialen: Deze douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas. Het sterke en duurzame glas zorgt voor veiligheid en geeft een gevoel van betrouwbaarheid. Bovendien is het glas behandeld met een NANO Coating om vlekken en kalkaanslag te voorkomen, waardoor het onderhoud eenvoudig is.
  • Aangepaste afmetingen: De Soft Close Strata douchedeur is verkrijgbaar in de afmetingen 118*200 cm, waardoor hij perfect past bij de meeste standaard douchehoeken.

Ervaar het comfort en de veelzijdigheid van de Soft Close Strata douchedeur

Met de Soft Close Strata douchedeur kunt u genieten van een luxe douche-ervaring in uw eigen badkamer. De openschuivende deur biedt een naadloze toegang tot de douche, waardoor u gemakkelijk in en uit kunt stappen zonder extra ruimte te hoeven creëren.

Het zachte sluitmechanisme zorgt voor een aangename gebruikerservaring doordat de deur langzaam en geruisloos sluit. Dit voorkomt ongewenste geluiden en zorgt voor een ontspannen sfeer in uw badkamer.

De hoogwaardige materialen en de NANO Coating behandeling van het glas maken de douchedeur duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze douchedeur.

Upgrade uw badkamer vandaag nog met de Soft Close Strata douchedeur en geniet van een stijlvolle, handige en luxueuze douche-ervaring!