Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 130 - Chroom - Helder glas

€751,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Soft Close Strata nis 130*200 cm

Op zoek naar een douchedeur die moeiteloos openglijdt en een vleugje luxe toevoegt aan je badkamer? Dan is de Soft Close Strata nis douchedeur precies wat je nodig hebt. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen, verandert deze douchedeur je dagelijkse douche-ervaring in een ware verwennerij.

Kenmerken en Voordelen

  • Soepele opening en sluiting: Dankzij het openingsmechanisme glijdt deze douchedeur geruisloos en moeiteloos open en dicht. Geniet van een stressvrije douche-ervaring zonder vervelende schokken of lawaai.
  • Hoogwaardige materialen: De douchedeur is gemaakt van stevig glas met een dikte van 8 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Het chroomkleurige frame geeft een moderne uitstraling aan je badkamer.
  • NANO Coating: Het glas van deze douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel hechten. Dit maakt de douchedeur gemakkelijker schoon te houden en verlengt de levensduur van het glas.

Gebruikerservaring

Deze douchedeur maakt van jouw dagelijkse douche een heerlijk moment van ontspanning. Het soepele schuifsysteem zorgt voor een vlotte en geruisloze beweging, zonder enige haperingen. De glazen panelen creëren een gevoel van ruimte in je badkamer, terwijl het chroomkleurige frame een moderne uitstraling geeft. De NANO coating op het glas zorgt ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken - een simpele veeg met een doek volstaat.

Of je nu een kleine of ruime badkamer hebt, de Soft Close Strata nis douchedeur past perfect bij elke douche-inrichting. Met zijn afmetingen van 130*200 cm biedt deze douchedeur voldoende ruimte om comfortabel te douchen. Bovendien is het heldere glas een tijdloze keuze die bij elke badkamerstijl past.

Upgrade je badkamer met de Soft Close Strata douchedeur en geniet van het gemak, de esthetiek en het comfort die het te bieden heeft. Bestel vandaag nog!