Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 106 - Chroom - Helder glas

€614,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata nisoplossing 106*200 cm

Creëer een oase van rust en elegantie in je badkamer met de Clear Roller Strata nisoplossing douchedeur. Deze douchedeur is ontworpen om je badkamer een moderne uitstraling te geven en biedt tegelijkertijd ultiem gebruiksgemak. Met een breedte van 106 cm en een hoogte van 200 cm past deze douchedeur perfect in elke standaard nis.

Eigenschappen en voordelen

  • Duurzaam en veilig: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig glas met een dikte van 8 mm, waardoor deze deur uitzonderlijk stevig en duurzaam is. Daarnaast zorgt het heldere glas voor een open en ruimtelijk gevoel in je badkamer.
  • Soepel en geruisloos: Dankzij het geavanceerde rollersysteem schuift de deur moeiteloos open en dicht zonder enige wrijving. Geniet van een soepele en geruisloze ervaring tijdens het gebruik van je douche.
  • Eenvoudige installatie: Met het meegeleverde montage- en installatiemateriaal is het plaatsen van deze douchedeur een fluitje van een cent. Volg de duidelijke instructies en geniet snel van je nieuwe aanwinst.
  • Subtiele chroomafwerking: De douchedeur is voorzien van een chroomafwerking die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur.
  • Eenvoudig te onderhouden: De douchedeur is behandeld met een speciale NANO-coating, waardoor kalkaanslag en zeepresten zich niet kunnen hechten aan het glas. Hierdoor is het schoonmaken van de douchedeur een fluitje van een cent.

Gebruikerservaring

Stap elke dag in je eigen luxe spa met de Clear Roller Strata nisoplossing douchedeur. De soepele schuifbeweging zorgt voor een moeiteloze toegang tot je douche, waardoor je met volle teugen kunt genieten van je welverdiende ontspanningsmomenten. Daarnaast zorgt het heldere glas voor een open en ruimtelijk gevoel, zelfs in de kleinste badkamers.

Of je nu een snelle opfrisbeurt wilt nemen of uitgebreid wilt ontspannen, deze douchedeur biedt de perfecte mix van functionaliteit en stijl. Het duurzame glas en het geavanceerde rollersysteem garanderen jarenlang probleemloos gebruik, terwijl de subtiele chroomafwerking een vleugje luxe toevoegt aan je dagelijkse douche-ervaring. Het onderhoud is eenvoudig dankzij de NANO-coating, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je douche.

Kies voor de Clear Roller Strata nisoplossing douchedeur en transformeer je badkamer in een oase van rust, comfort en elegantie.