Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 160 - Chroom - Helder glas

€871,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata nisoplossing 160*200 cm

Kenmerken en Voordelen

  • Elegante en moderne uitstraling: De Clear Roller Strata douchedeur voegt een vleugje stijl en verfijning toe aan elke badkamer. Het strakke ontwerp met helder glas en chroomafwerking creëert een eigentijdse uitstraling.
  • Hoogwaardige materialen: Deze douchedeur is vervaardigd met duurzaam 8 mm dik glas, wat zorgt voor langdurige stevigheid en veiligheid. De chroomafwerking geeft het geheel een luxueuze en glanzende uitstraling.
  • Openschuivend ontwerp: Met het handige openschuivende mechanisme biedt deze douchedeur maximale ruimtebesparing in de badkamer. Geen gedoe meer met openslaande deuren die ruimte innemen.
  • Eenvoudige installatie: Deze douchedeur wordt geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde montage-accessoires. Met een beetje handigheid kan elke doe-het-zelver deze douchedeur probleemloos installeren.
  • Veilig gebruik: Dankzij de 8 mm dikke glazen panelen en stevige rails is deze douchedeur bijzonder veilig in gebruik. Het uitgekiende ontwerp zorgt ervoor dat de deur soepel en geruisloos kan worden geopend en gesloten.
  • Gemakkelijk te reinigen: De NANO Coating op het glas maakt het schoonmaken van deze douchedeur een fluitje van een cent. Met een snelle afveegbeurt blijft het glas vrij van water- en zeepresten, waardoor het er altijd glanzend en transparant uitziet.

Gebruikerservaring

Maak van uw dagelijkse douche een luxueuze ervaring met de Clear Roller Strata douchedeur die openschuift. Eenmaal geïnstalleerd, zult u versteld staan ??van het moderne design en de vloeiende beweging van de deur. Het ruime glaspaneel biedt een gevoel van openheid en laat veel natuurlijk licht binnen, terwijl de chroomafwerking een vleugje elegantie toevoegt aan uw badkamer.

Het openschuivende ontwerp is ideaal voor kleinere badkamers waar elke centimeter telt. U zult merken dat de douchedeur moeiteloos over de rails glijdt, zonder vervelend gekraak of tegengehouden worden. Het dikke glaspaneel zorgt voor een solide en veilig gevoel elke keer dat u de deur opent of sluit.

De eenvoudige installatie maakt dit product ook aantrekkelijk voor doe-het-zelvers. Met de meegeleverde handleiding en accessoires kunt u de douchedeur snel en zonder gedoe plaatsen. Geen extra kosten voor professionele installatie!

Kortom, met de Clear Roller Strata douchedeur die openschuift, haalt u een stijlvolle, duurzame en functionele toevoeging aan uw badkamer in huis. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxueuze douche-ervaring!