Solidline

Solidline Montageset Nova - Chroom

€941,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Black Edition Strata Soft Close FFF nis, vast glas L 110*200

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol en modern: De Black Edition Strata Soft Close FFF nis is ontworpen voor hedendaagse badkamers en voegt direct een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.
  • Soepel en geruisloos: Dankzij het soft close mechanisme opent en sluit de douchedeur zacht en geruisloos, waardoor schokken en onnodig lawaai worden voorkomen.
  • Sterk en duurzaam: Het 8 mm dikke glas van de douchedeur is van hoge kwaliteit en biedt maximale stevigheid en duurzaamheid voor langdurig gebruik.
  • Eenvoudig te reinigen: De douchedeur is voorzien van een NANO coating, waardoor water en vuil zich niet kunnen hechten. Dit maakt het schoonmaken van de douchedeur een fluitje van een cent.
  • Veilig en betrouwbaar: De douchedeur is vervaardigd volgens strenge veiligheidsnormen en is bestand tegen impact. U kunt met een gerust hart genieten van uw douche-ervaring.

Gebruikerservaring:

Met de Douchedeur die openschuift - Black Edition Strata Soft Close FFF nis, vast glas L 110*200, kunt u uw badkamer transformeren in een ontspannende oase. Het moderne design en het heldere glas creëren een ruimtelijk gevoel, terwijl het soft close mechanisme zorgt voor rust en comfort. Of u nu de dag begint met een verfrissende ochtenddouche of de dag afsluit met een ontspannende spa-ervaring, deze douchedeur biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De 8 mm dikke glazen panelen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en lang meegaan. De NANO coating maakt het schoonmaken een eenvoudige taak, zodat u meer tijd kunt besteden aan ontspanning en minder tijd aan schoonmaken.

Of u nu een moderne badkamer heeft of een meer traditionele stijl verkiest, de Black Edition Strata Soft Close FFF nis past perfect bij elke inrichting. Met de afmetingen van 110*200 cm is er voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen. Kies voor kwaliteit, stijl en gemak met deze fantastische douchedeur.