Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 128 - Chroom - Helder glas

€745,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift – Soft Close Strata nis 128*200 cm

Op zoek naar een praktische en stijlvolle douchedeur? Kijk niet verder! De Soft Close Strata nis 128*200 cm is de perfecte keuze om uw badkamer een moderne uitstraling te geven. Met zijn unieke kenmerken en indrukwekkende voordelen zult u genieten van een ultieme douche-ervaring.

Kenmerken en Voordelen:

  • Gladde schuifbeweging: Deze douchedeur opent en sluit moeiteloos dankzij het uitstekende schuifmechanisme. Geen gedoe met haperende deuren meer!
  • Zacht sluitend systeem: Dankzij het soft close mechanisme sluit de douchedeur op een rustige en gecontroleerde manier, waardoor slijtage wordt verminderd en geluidsoverlast wordt voorkomen.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzaam chroom en voorzien van helder glas met een dikte van 8 mm, biedt deze douchedeur niet alleen een elegante uitstraling, maar ook langdurige kwaliteit.
  • Gebruiksvriendelijk: Met zijn ruime afmetingen van 128*200 cm biedt deze nisdouchedeur voldoende bewegingsruimte. Ideaal voor zowel kleine als grote badkamers.
  • Eenvoudig schoon te maken: De NANO-coating op het glas zorgt ervoor dat waterdruppels zich niet hechten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Gebruikerservaring:

Stel u eens voor dat u elke dag kunt genieten van een douche-ervaring als nooit tevoren. Met de Soft Close Strata nis douchedeur wordt dit werkelijkheid. Het soepele schuifmechanisme glijdt zonder enige weerstand, terwijl het zacht sluitende systeem ervoor zorgt dat u kunt ontspannen zonder harde geluiden. De hoogwaardige materialen en het tijdloze ontwerp voegen een vleugje elegantie toe aan uw badkamer, terwijl de ruime afmetingen voor het nodige comfort zorgen.

Of u nu een nieuwe badkamer inricht of uw bestaande ruimte wilt upgraden, deze douchedeur is de ideale keuze. Met zijn eenvoudige reiniging en duurzaamheid zult u jarenlang van dit topproduct genieten. Bestel vandaag nog uw Soft Close Strata nis douchedeur en maak van uw douche-ervaring een onvergetelijke belevenis!