Solidline

Solidline Double Roller Strata nisdeur 170*200 cm - Chroom - Helder glas - 8 mm - Chroom - Helder glas - 8 mm

€960,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Double Roller Strata nisoplossing 170*200 cm

Op zoek naar een praktische en stijlvolle douchedeur die openschuift? Ontdek de Double Roller Strata nisoplossing 170*200 cm. Deze douchedeur is de perfecte toevoeging aan jouw badkamer, met zijn unieke eigenschappen en indrukwekkende voordelen.

Kenmerken en Voordelen

  • Gemakkelijke toegang: Dankzij het openschuifmechanisme biedt deze douchedeur een moeiteloze toegang tot je douche. Geen gedoe meer met scharnieren of draaideuren.
  • Duurzaam en stevig: De Double Roller Strata is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik helder glas, wat zorgt voor een solide en duurzame constructie. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze douchedeur.
  • Stijlvol design: Met zijn strakke en moderne uitstraling geeft de Double Roller Strata jouw badkamer een luxe upgrade. Het chroomkleurige frame zorgt voor een elegant en tijdloos ontwerp.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Het glas is behandeld met een NANO coating, wat ervoor zorgt dat water en vuil zich minder snel kunnen hechten. Schoonmaken wordt hierdoor een fluitje van een cent.

Gebruikerservaring

Stel je voor: je stapt 's ochtends onder de douche en schuift moeiteloos de deur open. Geen gedoe meer met draaideuren die in de weg zitten. Met de Double Roller Strata douchedeur wordt jouw dagelijkse douche-ervaring naar een nieuw niveau getild.

Deze douchedeur past perfect in elke nisoplossing van 170*200 cm. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, deze douchedeur past zich aan jouw ruimte aan, zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit.

Of je nu de dag begint met een verkwikkende douche of 's avonds heerlijk ontspant, de Double Roller Strata is de ideale partner voor jouw dagelijkse routines. Met zijn stevige constructie, gemakkelijke toegang en stijlvolle design brengt deze douchedeur jouw badkamerbeleving naar een hoger niveau.

Wacht niet langer en laat de Double Roller Strata douchedeur jouw badkamer transformeren. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van jouw eigen stijlvolle en praktische douche-ervaring.