Solidline

Solidline Double Roller Strata nisdeur 180*200 cm - Chroom - Helder glas - 8 mm - Chroom - Helder glas - 8 mm

€995,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Double Roller Strata nisoplossing 180*200 cm

Wil je jouw badkamer transformeren tot een luxe oase van rust? Kies dan voor de Douchedeur die openschuift - Double Roller Strata nisoplossing 180*200 cm. Met deze moderne douchedeur haal je stijl en functionaliteit in huis, terwijl je geniet van ultiem comfort tijdens het douchen. Benut elke centimeter van je badkamerruimte optimaal met deze innovatieve douchedeur.

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De Double Roller Strata douchedeur heeft een eigentijds ontwerp dat direct de aandacht trekt. De chroomkleurige afwerking geeft een luxe uitstraling aan je badkamerinterieur.
  • Helder glas: Dankzij het gebruik van hoogwaardig helder glas krijg je een ruimtelijk effect in je badkamer. Het glas is 8 mm dik, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.
  • NANO Coating: De douchedeur is behandeld met een NANO Coating, waardoor vuil en kalk minder snel hechten. Hierdoor blijft het glas langer mooi en is het eenvoudiger schoon te maken.
  • Optimale ruimtebesparing: De openschuivende deur zorgt ervoor dat je geen extra ruimte nodig hebt om de douchedeur te openen. Hierdoor is deze douchedeur ideaal voor kleinere badkamers.

Gebruikerservaring:

Ervaar het gemak van de Douchedeur die openschuift - Double Roller Strata nisoplossing 180*200 cm. De soepele rollers zorgen voor een moeiteloze beweging van de deur, waardoor je zonder enige inspanning je douche binnenstapt. Het ergonomische ontwerp en de hoogwaardige materialen garanderen jarenlang gebruiksplezier.

Deze douchedeur past perfect in elke moderne badkamer. Of je nu een ruime of compacte badkamer hebt, de openschuivende deur zorgt voor een praktische oplossing zonder concessies te doen aan stijl. Geniet van een ontspannen douche-ervaring en creëer tegelijkertijd een luxueuze uitstraling.

De Double Roller Strata douchedeur is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met duidelijke instructies. Maak je geen zorgen over eventuele lekkage, want de deur sluit naadloos aan op de douchewand. Met deze douchedeur haal je gegarandeerd kwaliteit en gebruiksgemak in huis.

Kortom, de Douchedeur die openschuift - Double Roller Strata nisoplossing 180*200 cm is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en functionele douchedeur. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxueuze douchesensatie in je eigen badkamer!