Solidline

Solidline GML Strata Soft close Douchedeurnisdeur - Gun Metal Light - Helder glas - 8 mm - Schuifdeur

€1.133,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - GML Strata Soft Close FFF nis, vast glas L 120*200 GM LIGHT

Het hebben van een ontspannende douche aan het einde van een lange dag is een essentiële vorm van zelfzorg. Maak van je badkamer een oase van rust met onze Douchedeur die openschuift - de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

Kenmerken en Voordelen

  • Moderne uitstraling: De Douchedeur die openschuift heeft een strak en eigentijds design dat moeiteloos past bij elke badkamerstijl.
  • Schuifmechanisme: Dankzij het baanbrekende schuifmechanisme opent en sluit de deur soepel, wat zorgt voor een moeiteloze en stille bediening.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt ook voor een optimale lichtinval in de doucheruimte.
  • NANO Coating: De Douchedeur is behandeld met NANO Coating, waardoor het glas eenvoudig schoon te maken is en bestand is tegen water- en zeepresten. Zo blijft de deur altijd fris en glanzend.
  • Gemakkelijke installatie: Met de bijgeleverde montageset en gedetailleerde instructies is de installatie van deze Douchedeur een fluitje van een cent.

Gebruikerservaring

Met onze Douchedeur die openschuift, heeft u de vrijheid om uw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Het schuifmechanisme zorgt voor maximale ruimtebesparing, waardoor u optimaal kunt genieten van een ruime doucheruimte. De heldere glaspanelen geven een gevoel van ruimtelijkheid en laten het licht prachtig door, terwijl de NANO Coating ervoor zorgt dat schoonmaken een fluitje van een cent is.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het duurzame ontwerp kunt u jarenlang genieten van de betrouwbaarheid en functionaliteit van deze Douchedeur. Of u nu op zoek bent naar een upgrade van uw huidige badkamer of een nieuwe badkamer inricht, deze Douchedeur is een perfecte keuze.

Laat uw badkamer schitteren met onze Douchedeur die openschuift en creëer een luxueuze en ontspannende ambiance waarin u elke dag kunt genieten van uw eigen persoonlijke wellnessruimte.