Solidline

Solidline Double Roller Strata nisdeur 160*200 cm - Chroom - Helder glas - 8 mm - Chroom - Helder glas - 8 mm

€925,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift: Double Roller Strata nisoplossing 160*200 cm

Op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing voor jouw badkamer? Kies dan voor de Double Roller Strata nisoplossing douchedeur. Deze hoogwaardige douchedeur is speciaal ontworpen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn unieke openschuivend ontwerp biedt deze douchedeur zowel gebruiksgemak als een ongeëvenaarde schoonheid.

Kenmerken en Voordelen:

  • Duurzaam en stevig: Gemaakt van hoogwaardig chroom en met 8 mm dik helder glas, biedt deze douchedeur optimale stevigheid en duurzaamheid. Zo geniet je jarenlang van zijn betrouwbare prestaties.
  • Optimale ruimtebesparing: Dankzij het openschuivende ontwerp neemt deze douchedeur minimale ruimte in beslag. Ideaal voor kleinere badkamers of krappe nissen.
  • Makkelijk schoon te houden: Met de NANO Coating behandeling op het glas wordt kalkaanslag en vuil gemakkelijk afgestoten. Zo blijft de douchedeur altijd stralend schoon en glanzend.
  • Veilige douche-ervaring: De Double Roller Strata nisoplossing douchedeur is voorzien van hoogwaardige rolgeleiders die soepel en geruisloos openen en sluiten. Je kunt dus genieten van een veilige en comfortabele douche-ervaring.

Gebruikerservaring:

Met de Double Roller Strata nisoplossing douchedeur haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling die perfect past bij elke badkamerinrichting. Bovendien creëert de openschuivende functie een ruimtelijk gevoel, zelfs in de kleinste badkamers.

Deze douchedeur is eenvoudig te installeren en aan te passen aan de afmetingen van jouw douche. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige constructie ben je verzekerd van een langdurige investering waar je elke dag van kunt genieten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe doucheoplossing of je badkamer wilt renoveren, de Double Roller Strata nisoplossing douchedeur is de ideale keuze.

Ervaar het gemak, de schoonheid en de kwaliteit van de Double Roller Strata nisoplossing douchedeur en transformeer jouw badkamer naar een oase van rust en comfort. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van je eigen luxe douche-ervaring!