Solidline

Solidline Montageset Nova - Gunmetal Light

€941,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een Douchedeur die openschuift voor een moderne en ruimtelijke badkamer

Kenmerken en Voordelen:

  • Eenvoudig te bedienen: Met de Douchedeur die openschuift voegt u niet alleen een functioneel element toe aan uw badkamer, maar ook een stijlvolle eyecatcher. De soepele schuifmechanisme zorgt ervoor dat de deur moeiteloos opengaat en sluit.
  • Black Edition Strata Soft Close: Deze douchedeur is uitgevoerd in een unieke Black Edition Strata Soft Close design, waardoor uw badkamer direct een moderne uitstraling krijgt. De zachte sluitfunctie zorgt bovendien voor minimaal geluid en voorkomt het abrupt dichtvallen van de deur.
  • Hoogwaardige materialen: De Douchedeur die openschuift is gemaakt van duurzaam 8 mm dik glas, wat zorgt voor stevigheid en veiligheid. De glazen panelen zijn behandeld met een NANO Coating, waardoor vuil en kalk eenvoudig verwijderd kunnen worden en uw douchedeur er altijd stralend uitziet.
  • Anpassing aan uw wensen: Deze douchedeur is verkrijgbaar in de afmeting 110*200 cm, wat diverse mogelijkheden biedt voor verschillende badkamerindelingen. De heldere glazen panelen geven uw badkamer een ruimtelijk gevoel en laten het licht mooi doorstromen.
  • Perfecte aanvulling voor uw interieur: De strakke lijnen en moderne uitstraling van de Douchedeur die openschuift maken het een ideale keuze voor zowel eigentijdse als traditionele badkamers. Het minimalistische design past perfect bij verschillende interieurstijlen.

Gebruikerservaring:

Met de Douchedeur die openschuift kunt u genieten van een ultieme douche-ervaring in uw eigen badkamer. Dankzij het soepele schuifmechanisme is het openen en sluiten van de deur een fluitje van een cent. De zachte sluitfunctie zorgt voor een geruisloze ervaring, waardoor u kunt ontspannen zonder gestoord te worden door onnodig lawaai.

De hoogwaardige materialen en de NANO Coating behandeling bieden niet alleen een mooie uitstraling, maar ook een eenvoudig onderhoud. Het schoonmaken van de douchedeur is een snel en moeiteloos proces, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw douche.

Of u nu een moderne badkamer heeft of een klassiek interieur, de Douchedeur die openschuift past perfect bij elke stijl. Het minimalistische design voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer en creëert een gevoel van ruimtelijkheid.

Maak van uw badkamer een oase van rust en stijl met de Douchedeur die openschuift. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de ultieme douche-ervaring!