Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur 140*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€846,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata Black Edition nis 140*200 cm

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol ontwerp: De Clear Roller Strata Black Edition is een prachtige toevoeging aan elke badkamer. Met zijn mat zwarte kleur en strakke lijnen geeft het een moderne uitstraling.
  • Helder glas: Het glas van deze douchedeur is gemaakt van hoogwaardig helder glas met een dikte van 8 mm. Dit zorgt voor een kristalhelder zicht en geeft een gevoel van ruimtelijkheid.
  • Openschuifbaarheid: Dankzij het slimme schuifmechanisme kan de deur moeiteloos en soepel worden geopend en gesloten. Dit bespaart ruimte in jouw badkamer en maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de douche.
  • Eenvoudig te reinigen: De douchedeur is voorzien van een NANO coating, waardoor het glas minder snel vuil en kalkaanslag aantrekt. Dit maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger en bespaart jou kostbare tijd en moeite.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 140*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste nissen. De verstelbaarheid zorgt ervoor dat je de deur precies kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Gebruikerservaring:

Met de Clear Roller Strata Black Edition haal je niet alleen een functionele douchedeur in huis, maar ook een stijlvol en elegant element in jouw badkamer. Het mat zwarte design geeft een luxe uitstraling en past goed bij een modern interieur. Het openschuifbare ontwerp maakt het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen, zelfs in kleinere ruimtes.

Het heldere glas zorgt voor een prachtige visuele ervaring en creëert een gevoel van ruimtelijkheid. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken dankzij de NANO coating, waardoor je meer tijd kunt besteden aan ontspanning in plaats van aan poetsen.

De verstelbaarheid van de douchedeur zorgt ervoor dat deze perfect past in de meeste nissen, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over de installatie. Met de Clear Roller Strata Black Edition haal je een hoogwaardig product in huis dat jouw douche-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Maak jouw badkamer compleet met de Clear Roller Strata Black Edition. Bestel vandaag nog en geniet van een nieuwe dimensie van comfort en stijl.