Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur 120*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€743,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geniet van moderne elegantie met de Clear Roller Strata Black Edition nis 120*200 cm douchedeur die openschuift

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat Zwart - Deze douchedeur is afgewerkt in een eigentijdse mat zwarte kleur, waardoor een stijlvolle en moderne uitstraling wordt gecreëerd.
  • Helder glas - Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel in uw badkamer, terwijl het ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.
  • Openschuifbaar ontwerp - Dankzij het handige openschuifbare ontwerp kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw douche, zelfs in kleinere badkamers. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar biedt ook gemak en comfort.
  • NANO Coating - Het glas is behandeld met een NANO coating, wat betekent dat u minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken van uw douchedeur. De NANO coating zorgt voor een beschermende laag die water en vuil afstoot, waardoor uw douchedeur er altijd fris en glanzend uitziet.
  • 120*200 cm - Deze douchedeur is perfect geschikt voor een nis met een afmeting van 120*200 cm, waardoor het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in verschillende badkamerruimtes.

Ervaar ultiem comfort en functionaliteit met de Clear Roller Strata Black Edition nis 120*200 cm douchedeur die openschuift

Deze douchedeur biedt niet alleen een elegant en modern design, maar ook praktische voordelen voor dagelijks gebruik. Het openschuifbare ontwerp zorgt voor gemakkelijke toegang en bespaart ruimte in uw badkamer. Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, deze douchedeur past perfect bij uw behoeften.

De zwarte matte afwerking voegt een vleugje luxe toe aan uw badkamer, terwijl het heldere glas een gevoel van ruimte en openheid creëert. Het dikke glas is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, wat betekent dat u kunt genieten van een stralende douchedeur zonder veel moeite.

Dankzij de NANO coating blijft uw douchedeur er altijd schoon en glanzend uitzien. Deze innovatieve coating stoot water en vuil af, waardoor kalkaanslag en vlekken tot een minimum worden beperkt. Dit betekent minder tijd besteden aan schoonmaken en meer tijd genieten van uw douche-ervaring.

Met een afmeting van 120*200 cm past deze douchedeur perfect in uw nis. Of u nu een kleine badkamer heeft of juist veel ruimte, u kunt genieten van het gemak en comfort van deze openschuifbare douchedeur.

Upgrade uw badkamer met de Clear Roller Strata Black Edition nis 120*200 cm douchedeur die openschuift - de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gemak.