Solidline

Solidline Soft Close Strata nisdeur 120*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€802,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Soft Close Strata Black Edition Douchedeur - De Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

Kenmerken en Voordelen van de Soft Close Strata Black Edition

  • Mat Zwart Design: Deze douchedeur heeft een elegant mat zwart ontwerp dat direct een moderne uitstraling aan je badkamer geeft.
  • Helder Glas: Het glas van de douchedeur is gemaakt van hoogwaardig helder glas, waardoor je badkamer licht en ruimtelijk blijft.
  • Duurzaamheid en Veiligheid: Het 8 mm dikke glas zorgt voor duurzaamheid en biedt tegelijkertijd een veilige en stevige constructie.
  • Soft Close Mechanisme: Dankzij het ingebouwde soft close mechanisme kan de deur soepel en geruisloos worden geopend en gesloten, waardoor schokken en stoten worden voorkomen.
  • Eenvoudige Installatie: Deze douchedeur is eenvoudig te installeren en past perfect in een nis van 120*200 cm, waardoor het geschikt is voor de meeste moderne badkamers.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vlekken en kalkaanslag. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken.

De Perfecte Douchedeur voor Jouw Badkamer

Stap je in je badkamer en wil je een stijlvolle en praktische douchedeur die je dagelijks leven gemakkelijker maakt? De Soft Close Strata Black Edition is precies wat je nodig hebt. Met zijn mat zwarte design voegt deze douchedeur direct een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke badkamer.

Nooit meer harde sluitingen en schokken bij het openen of sluiten van je douchedeur. Dankzij het soft close mechanisme geniet je van een soepele en geruisloze bediening. Dit is vooral handig voor gezinnen met kinderen of voor mensen die waarde hechten aan rust en stilte in hun badkamer.

De Soft Close Strata Black Edition is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Met zijn duurzame constructie en veilig 8 mm dik glas hoef je je geen zorgen te maken over de stevigheid. Bovendien is het glas behandeld met een NANO coating, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Met zijn eenvoudige installatie en perfecte pasvorm voor nissen van 120*200 cm, is deze douchedeur geschikt voor bijna elke moderne badkamer. Dus of je nu een kleine en knusse badkamer hebt of juist een ruimtelijke wellness-oase, de Soft Close Strata Black Edition zal perfect in jouw badkamer passen.

Kies voor stijl, kies voor functionaliteit, kies voor de Soft Close Strata Black Edition douchedeur. Bestel hem vandaag nog en transformeer je badkamer in een stijlvolle oase van rust.