Solidline

Solidline Montageset Nova - Geborsteld RVS

€941,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak een stijlvolle entree met de Black Edition Strata Soft Close FFF Douchedeur die openschuift

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Black Edition Strata Soft Close FFF Douchedeur is een ware eyecatcher in elke badkamer. Met zijn moderne uitstraling en strakke lijnen voegt hij een vleugje elegantie toe aan uw ruimte.
  • Zacht sluitmechanisme: Dankzij het soft-close systeem sluit de douchedeur zacht en geruisloos. Geen harde klappen meer, maar een soepele en stille beweging.
  • Sterk en duurzaam: Gemaakt van 8 mm dik gehard glas, is deze douchedeur bestand tegen dagelijks gebruik. Het glas biedt niet alleen een veilige en stevige omgeving, maar zorgt ook voor een helder en onbelemmerd zicht op uw douche.
  • Makkelijk te onderhouden: De douchedeur is voorzien van een NANO-coating, waardoor water en vuil gemakkelijk van het glas af glijden. Dit betekent minder tijd besteden aan schoonmaken en meer tijd voor uzelf.
  • Aanpasbaar aan uw behoeften: Met de afmeting van 120*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste badkamers. Hij kan worden geïnstalleerd in een nis en het vaste glas zorgt voor een strakke en naadloze uitstraling.

Gebruikerservaring

Stel je voor: Je stapt de badkamer binnen en wordt begroet door de prachtige Black Edition Strata Soft Close FFF Douchedeur. Zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige afwerking maken meteen indruk. Terwijl je de deur opent, voel je het soepele en geruisloze sluitmechanisme. Geen gehannes meer met een krakende deur, maar pure luxe.

Het heldere 8 mm dikke glas biedt je een ongehinderd zicht op je douche, waardoor je elke keer weer kunt genieten van een ruimtelijk gevoel. Dankzij de NANO-coating blijft het glas schoon en glanzend, waardoor je elke dag kunt genieten van een stralende douche-ervaring zonder al te veel moeite.

De Black Edition Strata Soft Close FFF Douchedeur is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Met zijn aanpasbare afmetingen past hij perfect in jouw badkamer en geeft hij je de vrijheid om de douche-ervaring te creëren die je altijd al hebt gewild. Of je nu een kleine nis hebt of een ruimere douche, deze douchedeur voldoet aan al je behoeften.

Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is de Black Edition Strata Soft Close FFF Douchedeur de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige douchedeur die openschuift. Creëer een stijlvolle en luxueuze douche-ervaring met deze prachtige douchedeur.