Solidline

Solidline Montageset Nova - Mat wit

€1.051,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Black Edition Strata Soft Close FFF nis

De Douchedeur die openschuift - Black Edition Strata Soft Close FFF nis combineert elegantie en functionaliteit om jouw badkamer een luxueuze uitstraling te geven. Deze douchedeur is ontworpen met oog voor detail en is perfect voor een moderne en stijlvolle badkamer. Met zijn unieke eigenschappen en voordelen zal deze douchedeur zeker indruk maken.

Kenmerken en Voordelen

  • Strak en modern design: De Black Edition Strata Soft Close FFF nis douchedeur heeft een strak en modern ontwerp dat naadloos aansluit bij elke badkamerstijl.
  • Soft Close systeem: Dankzij het Soft Close systeem sluit de deur zacht en geruisloos, wat zorgt voor extra comfort en duurzaamheid.
  • Hoogwaardig glas: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, dat niet alleen stevig is maar ook gemakkelijk te onderhouden.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor water en vuil geen kans krijgen om zich aan het oppervlak te hechten. Dit zorgt voor een langdurige helderheid en gemakkelijk schoonmaak.
  • Eenvoudige installatie: De douchedeur wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding, zodat je hem eenvoudig zelf kunt installeren.
Met de Black Edition Strata Soft Close FFF nis douchedeur haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer in huis, maar ook een functioneel en duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Gebruikerservaring

De Douchedeur die openschuift - Black Edition Strata Soft Close FFF nis biedt de ultieme douche-ervaring. Het openschuifmechanisme zorgt voor een brede toegang tot de douche, waardoor je gemakkelijk kunt in- en uitstappen. Dankzij het Soft Close systeem hoef je je geen zorgen te maken over knallende deuren of beschadigingen aan het glas. Deze douchedeur is ideaal voor zowel kleine als grote badkamers, omdat je geen rekening hoeft te houden met de draairichting van de deur. Bovendien zorgt het strakke design en de glanzende afwerking ervoor dat je badkamer er luxueuzer uitziet. Of je nu een verkwikkende ochtenddouche neemt of wilt ontspannen na een lange dag, de Black Edition Strata Soft Close FFF nis douchedeur biedt een prachtige en praktische oplossing voor al je behoeften. Upgrade jouw badkamer met de Douchedeur die openschuift - Black Edition Strata Soft Close FFF nis en geniet van een stijlvolle, comfortabele en duurzame douche-ervaring.