Solidline

Solidline Clear Roller Strata nis - 120 - Chroom - Helder glas

€618,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Clear Roller Strata nis 120*200 cm

Op zoek naar een douchedeur die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol? Kijk niet verder! Met de Clear Roller Strata nis douchedeur voeg je direct een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Deze douchedeur opent soepel en ruimtelijk, waardoor je optimaal kunt genieten van je douche-ervaring.

Kenmerken en Voordelen:

  • Unieke Stijl: De Clear Roller Strata douchedeur heeft een eigentijds ontwerp dat moeiteloos samengaat met elke badkamerstijl. Het chroomkleurige frame en het heldere glas creëren een verfijnde uitstraling.
  • Duurzaam: Met een glasdikte van 8 mm en een hoogwaardige constructie is deze douchedeur stevig en duurzaam. Je kunt erop vertrouwen dat hij jarenlang meegaat.
  • NANO Coating: De douchedeur is voorzien van een NANO-coating, waardoor het glas gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vuil en kalkaanslag. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken.
  • Optimale Afmeting: Met een afmeting van 120*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste badkamers. Het ruime formaat zorgt voor een comfortabele douche-ervaring.
  • Eenvoudige Installatie: De douchedeur wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een gedetailleerde handleiding. Je kunt hem snel en gemakkelijk zelf installeren.

Gebruikerservaring:

Stap binnen in pure luxe met de Clear Roller Strata nis douchedeur. De soepele schuifbeweging geeft een gevoel van vrijheid en ruimte, terwijl het heldere glas zorgt voor een heldere en frisse uitstraling in je badkamer. Daarnaast zorgt de NANO-coating ervoor dat vuil en water gemakkelijk van het glas afglijden, waardoor je douchedeur altijd glanzend schoon blijft.

Of je nu een moderne, minimalistische of klassieke badkamer hebt, deze douchedeur voegt een stijlvolle touch toe aan elke ruimte. De duurzame constructie garandeert een langdurige investering waar je elke dag van kunt genieten.

Wacht niet langer en upgrade je badkamer met de Clear Roller Strata douchedeur. Ervaar het comfort, de kwaliteit en de elegantie van deze openschuivende douchedeur en creëer een luxueuze oase in je eigen huis.