Solidline

Solidline Soft Close Strata nis - 100 - Chroom - Helder glas

€639,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift - Soft Close Strata nis 100*200 cm

Maak van je dagelijkse douchebeurt een echt genot met de Soft Close Strata douchedeur die openschuift. Deze hoogwaardige douchedeur combineert stijl en functionaliteit, waardoor je badkamer een moderne uitstraling krijgt en optimaal gebruiksgemak biedt.

Kenmerken en voordelen:

  • Elegant en duurzaam: De douchedeur is vervaardigd met de grootste zorg en vakmanschap, waardoor hij lang meegaat en blijft stralen.
  • Soft Close technologie: Dankzij de Soft Close functie sluit de douchedeur zacht en geruisloos, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over harde sluitgeluiden.
  • Dikte glas: Het 8 mm dikke glas van de douchedeur zorgt voor een stevige en veilige constructie, terwijl het tegelijkertijd een helder en fris uiterlijk geeft aan je badkamer.
  • NANO Coating: De douchedeur is voorzien van een speciale NANO Coating voor extra bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten. Zo blijft je douchedeur langer schoon en hoef je minder tijd te besteden aan onderhoud.
  • Eenvoudige montage: Dankzij het slimme ontwerp en de meegeleverde installatie-instructies is de montage van deze douchedeur eenvoudig en snel te realiseren, zelfs als je geen ervaren klusser bent.

Gebruikerservaring:

Met de Soft Close Strata douchedeur wordt je dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau getild. Geniet van het soepele en geruisloze sluiten van de deur, terwijl je in alle rust ontspant onder de warme waterstralen. De douchedeur is perfect geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers, en past zich moeiteloos aan elke interieurstijl aan. Of je nu 's ochtends snel wilt douchen of 's avonds wilt ontspannen na een lange dag, deze douchedeur biedt het comfort en gemak dat je nodig hebt. Bovendien zorgt de NANO Coating ervoor dat je glazen douchedeur moeiteloos schoon te houden is, waardoor je meer tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen.

Transformeer je badkamer met de Soft Close Strata douchedeur die openschuift. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxueuze en praktische douche-ervaring.