Solidline

Solidline Clear Roller Strata nisdeur - 130 - Chroom - Helder glas

€716,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die openschuift: Stralende trekgreep en moeiteloze toegang

Kenmerken en Voordelen:

  • Gemaakt om indruk te maken: Deze douchedeur is een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer, met een strakke chromen afwerking die een vleugje elegantie toevoegt aan uw interieur.
  • Optimale transparantie: Geniet van een helder zicht op uw badkamer met het gebruik van hoogwaardig, helder glas van 8 mm dikte. Het geeft een gevoel van ruimte en creëert een luxe uitstraling.
  • Eenvoudige toegang en gebruik: Dankzij het openschuivende ontwerp ervaart u moeiteloze toegang tot uw douche. Het soepele rollende systeem biedt een gemakkelijke en comfortabele manier om uw douche binnen te stappen.
  • Geavanceerde NANO-coating: Het glas is behandeld met een hoogwaardige NANO-coating, waardoor kalkaanslag en zeepresten zich niet kunnen hechten. Dit zorgt voor een gemakkelijk schoon te maken oppervlak en verlengt de levensduur van de douchedeur.
  • Aanpasbaar en ruimtebesparend: Met een afmeting van 130*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste nissen. Het schuifmechanisme zorgt ervoor dat er geen extra ruimte nodig is om de deur te openen, wat ideaal is voor kleinere badkamers.

Gebruikerservaring:

Met de douchedeur die openschuift, kunt u dagelijks genieten van een douche-ervaring als nooit tevoren. Start uw ochtend met het vlotte schuifmechanisme waarmee u zonder enige moeite uw douche betreedt. Het heldere glas en het ruimtelijke gevoel zorgen voor een luxe sfeer in uw badkamer.

De hoogwaardige NANO-coating minimaliseert onderhoud, waardoor uw douchedeur altijd stralend en schoon blijft. Het aanpasbare formaat biedt flexibiliteit bij de installatie en past zich aan aan verschillende badkamerlay-outs.

Met de Clear Roller Strata nisoplossing 130*200 cm haalt u niet alleen een functioneel product in huis, maar creëert u ook een stijlvolle en moderne badkameromgeving. Ervaar het gemak van een douchedeur die openschuift en ervaar een douche-ervaring zoals nooit tevoren.