Solidline

Solidline Viale 2.0 pendeldeur - Chroom - 100

€606,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Pendeldeur: Creëer een stijlvolle en praktische douchecabine met de Viale 2.0 pendeldeur 100*200 cm

Kenmerken en Voordelen:

  • Helder glas: Geniet van een helder en transparant uitzicht tijdens het douchen, waardoor de badkamer ruimer lijkt.
  • Dikte glas: Het 6 mm dikke glas zorgt voor duurzaamheid en een solide constructie, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van deze pendeldeur.
  • Chroomkleurig frame: Het chroomkleurige frame heeft een moderne uitstraling en past perfect bij elke badkamerstijl.
  • NANO Coating: De NANO coating op het glas zorgt voor een gemakkelijke reiniging en voorkomt vlekken en kalkaanslag, waardoor uw pendeldeur er altijd als nieuw uitziet.

Gebruikerservaring:

Met de Viale 2.0 pendeldeur 100*200 cm kunt u genieten van een unieke douchervaring. De pendeldeur is ideaal voor mensen die ruimte willen besparen zonder in te boeten aan stijl en functionaliteit. De gemakkelijke toegang tot de douchecabine en het ruime instapgedeelte zorgen voor extra gemak tijdens het douchen. Bovendien voegt het heldere glas een vleugje elegantie toe aan uw badkamer.

De pendeldeur is perfect voor moderne badkamers en past prachtig bij andere chroomkleurige accessoires. Of u nu een kleine badkamer heeft of gewoon de ruimte optimaal wilt benutten, deze Viale 2.0 pendeldeur is een uitstekende keuze. Het duurzame glas en het stevige frame zorgen voor een langdurige en betrouwbare gebruikerservaring. Daarnaast maakt de NANO coating het schoonmaken gemakkelijk en behoudt het de glans van het glas.

Met zijn moderne design en praktische functionaliteit, is de Viale 2.0 pendeldeur 100*200 cm de perfecte toevoeging aan uw badkamer. Ervaar het beste van beide werelden - een stijlvolle uitstraling en gebruiksgemak - met deze hoogwaardige pendeldeur.