Brauer

Brauer Copper Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - carving knop - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €865,00
€721,00 incl. BTW
Uw voordeel: €144,00
Artikelcode: 5-GK-085-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - carving knop - PVD - geborsteld koper

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Copper Carving serie. Brauer Copper Carving is een complete collectie koperkleurige badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Copper Carving kranen zijn voorzien van een reliëfpatroon en geven de kranen een stoer karakter. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset.

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is erg modern.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler instarten en energie verbruiken. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Carving badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking is uitstekend bestendig tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven!

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar