HotBath

HotBath Gal Handdouche Chroom GL350CR

Adviesprijs €35,00
€30,00 incl. BTW
Uw voordeel: €5,00
Artikelcode: GL350CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een elegant accent voor elke badkamer

De HotBath Gal Handdouche in de kleur Chroom (CR) voegt een elegante en verfijnde uitstraling toe aan elke badkamer. Met zijn sublieme glans en opvallende karakter is deze handdouche een ware eyecatcher.

Chroom is een tijdloze kleur die moeiteloos in elke interieurstijl past. Of je nu een klassieke, moderne of minimalistische badkamer hebt, de HotBath Gal Handdouche voegt altijd een vleugje stijl toe.

Uitmuntende duurzaamheid en glans

Niet alleen ziet de Chroom kleur er prachtig uit, maar deze finish staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs na verloop van tijd behoudt de HotBath Gal Handdouche zijn speciale uiterlijk en blijft hij er als nieuw uitzien.

Daarnaast is chroom een materiaal dat gemakkelijk te combineren is met andere materialen. Creëer spannende contrasten in je badkamerontwerp door de handdouche te combineren met verschillende kleuren en texturen.

Het perfecte accent voor elke ruimte

De HotBath Gal Handdouche in Chroom (CR) kan niet alleen in de badkamer worden gebruikt, maar ook in de keuken en het toilet. Voeg een vleugje luxe toe aan elke ruimte met deze prachtige handdouche.

Of je nu een nieuwe badkamer wilt creëren of je bestaande ruimte wilt upgraden, de HotBath Gal Handdouche in Chroom (CR) is de perfecte keuze. Laat je betoveren door zijn tijdloze schoonheid en geniet van een verfijnde douchesensatie.