HotBath

HotBath Gal Handdouche Geborsteld Gunmetal PVD GL350BGP

Adviesprijs €106,80
€89,00 incl. BTW
Uw voordeel: €17,80
Artikelcode: GL350BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met HotBath Gal Handdouche Geborsteld Gunmetal PVD GL350BGP

Wil je je badkamer transformeren tot een stijlvolle, moderne ruimte? Dan is de HotBath Gal Handdouche Geborsteld Gunmetal PVD GL350BGP de perfecte keuze voor jou. Met zijn opvallende geborstelde gunmetal PVD-finish, geeft deze handdouche je badkamer een stoer en tijdloos uiterlijk.

Een tijdloze en stoere uitstraling met Geborsteld Gunmetal PVD

Deze handdouche onderscheidt zich van andere kranen door zijn unieke Geborsteld Gunmetal PVD-finish. Deze finish geeft de handdouche een tijdloze uitstraling en zorgt ervoor dat je badkamer er altijd stijlvol uitziet. Het stoere gunmetal PVD-materiaal geeft de handdouche ook een robuuste look, waardoor het een echte blikvanger in je badkamer wordt.

  • Tijdloos en duurzaam - De PVD-coating op deze handdouche zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Dankzij de uitstekende krasbestendigheid blijft deze handdouche er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik.
  • Ambachtelijk vakmanschap - Het geborstelde gunmetal PVD-materiaal en de prachtige afwerking laten zien dat deze handdouche een echt ambachtelijk product is. Elk detail is met zorg vormgegeven en dat zie je terug in de kwaliteit en uitstraling van de handdouche.

Een handdouche met 'personality'

Met de HotBath Gal Handdouche Geborsteld Gunmetal PVD GL350BGP kies je voor een handdouche met 'personality'. Deze handdouche is niet zomaar een standaardproduct, maar een uniek en stijlvol item dat je badkamer naar een hoger niveau tilt. Het is de perfecte aanvulling op je badkamerinterieur en geeft je badkamer een luxe uitstraling.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met de HotBath Gal Handdouche Geborsteld Gunmetal PVD GL350BGP. Bestel nu en geef je badkamer de upgrade die het verdient!