HotBath

HotBath Gal Handdouche Geborsteld Messing PVD GL350BBP

Adviesprijs €89,00
€76,00 incl. BTW
Uw voordeel: €13,00
Artikelcode: GL350BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdouche Geborsteld Messing PVD GL350BBP

De perfecte afwerking

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een kraan die de show steelt

Met de HotBath Gal Handdouche in geborsteld messing PVD voegt u niet alleen een functioneel element, maar ook een stijlvol accent toe aan uw badkamer. De handdouche straalt klasse uit met zijn verfijnde afwerking en trendy kleur. Het geborstelde messing geeft een luxueuze touch aan uw dagelijkse douche-ervaring.

Kwaliteit en duurzaamheid verzekerd

Bij HotBath staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. De Gal Handdouche is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een duurzame PVD-coating. Dit zorgt ervoor dat de handdouche bestand is tegen intensief gebruik en beschermd blijft tegen roest, corrosie en krassen. Met de Gal Handdouche bent u verzekerd van een lange levensduur en jarenlang doucheplezier.