HotBath

HotBath Archie Handdouche staafmodel RVS316 AR352IX

Adviesprijs €110,00
€94,00 incl. BTW
Uw voordeel: €16,00
Artikelcode: AR352IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Handdouche staafmodel RVS316 AR352IX

Stijlvol design met duurzaam RVS 316

Op zoek naar een alternatief voor geborsteld nikkel? Kies dan voor de HotBath Archie Handdouche staafmodel RVS316 AR352IX. Deze kraan is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) van de allerbeste kwaliteit - RVS 316. In tegenstelling tot andere kranen die meestal van messing zijn gemaakt, is de Archie serie de enige die volledig is uitgevoerd in RVS 316.

RVS 316 is niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Dit maakt het materiaal een uitstekende keuze voor een lange levensduur van jouw kraan. De geborstelde afwerking en de bedieningsknop met Vinyl Touch geven deze kraan een unieke uitstraling, vergelijkbaar met een glimmende grammofoonplaat.

Een eyecatcher voor jouw badkamer

De HotBath Archie Handdouche staafmodel RVS316 AR352IX is niet zomaar een kraan. Dankzij het elegante ontwerp en de hoogwaardige materialen is deze kraan een echte eyecatcher voor jouw badkamer. De strakke lijnen en de geborstelde afwerking zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling, die perfect past bij elke badkamerstijl.

Geniet van duurzaamheid en luxe

Met de HotBath Archie Handdouche staafmodel RVS316 AR352IX geniet je niet alleen van duurzaamheid, maar ook van pure luxe. Het duurzame RVS 316 materiaal zorgt ervoor dat deze kraan vrijwel onverwoestbaar is, terwijl de geborstelde afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

Of je nu een ontspannende douche neemt of je haar wast, met deze handdouche geniet je van een verfijnde waterstroom en een comfortabele grip. Laat je verrassen door de combinatie van duurzaamheid en luxe met de HotBath Archie Handdouche staafmodel RVS316 AR352IX.