Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 140 - Chroom

€780,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Aura Strata nisoplossing 140*200 cm

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je badkamer met de Aura Strata douchedeur die draait. Deze prachtige douchedeur is speciaal ontworpen om een luxueuze uitstraling aan je badkamer te geven, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Met zijn strakke lijnen en hoogwaardige materialen is deze douchedeur de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle upgrade van hun doucheruimte.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Aura Strata douchedeur is prachtig vormgegeven en voegt direct een vleugje klasse toe aan je badkamer.
  • Helder glas: Met het heldere glas creëer je een ruimtelijk gevoel en laat je je badkamer groter lijken.
  • 8 mm dikte: Het 8 mm dikke glas zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze douchedeur.
  • NANO Coating: De douchedeur is behandeld met een NANO Coating, waardoor kalk en zeepresten geen kans krijgen om zich aan het glas te hechten. Dit maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger.
  • Geschikt voor nissen: Met een afmeting van 140*200 cm is deze douchedeur perfect geschikt voor nissen in de meeste badkamers.

Gebruikerservaring

De Aura Strata douchedeur die draait biedt niet alleen esthetische voordelen, maar garandeert ook een soepele en betrouwbare gebruikerservaring. Door de draaibeweging open je de deur moeiteloos, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je douche. De hoogwaardige materialen en het stevige ontwerp zorgen ervoor dat de douchedeur gedurende zijn hele levensduur probleemloos blijft functioneren.

Daarnaast is deze douchedeur niet alleen geschikt voor privéwoningen, maar ook voor commerciële ruimtes zoals hotels en spa's. Met zijn tijdloze design past hij perfect in elke moderne badkamerstijl en voegt hij een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Kies voor de Aura Strata douchedeur die draait en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in je badkamer. Bestel vandaag nog en transformeer je doucheruimte in een ware oase van rust en schoonheid.