Solidline

Solidline Glasplaat Nova - 130 - Helder glas

€302,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Nova 130*200 cm

Maak van je badkamer een oase van rust en schoonheid met de Glasplaat Nova 130*200 cm. Deze prachtige douchewand is ontworpen met zorgvuldigheid en vakmanschap, en zal een stijlvolle toevoeging zijn aan elke moderne badkamer.

Kenmerken en Voordelen

  • Glashelder: Het glas van deze douchewand is van de hoogste kwaliteit en biedt een kristalhelder zicht. Geniet van een heldere en transparante douche-ervaring.
  • Duurzaamheid: Het glas is 8 mm dik, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie. Deze douchewand gaat jarenlang mee.
  • NANO Coating: De douchewand is behandeld met een NANO coating, waardoor water en kalk zich niet aan het glas hechten. Hierdoor blijft de douchewand makkelijk schoon te maken en ziet hij er altijd als nieuw uit.
  • Eenvoudige installatie: De douchewand wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding. Je kunt hem eenvoudig en snel zelf installeren.
  • Stijlvol design: Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt de Glasplaat Nova een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. Het minimalistische design past perfect bij verschillende interieurstijlen.

Gebruikerservaring

Stap onder de douche en laat je omringen door luxe en comfort met de Glasplaat Nova 130*200 cm. Het kristalheldere glas creëert een ruimtelijk gevoel in de badkamer en laat het natuurlijke licht door. Geniet van een ontspannende douche-ervaring en voel je als herboren.

Deze douchewand is geschikt voor zowel grote als kleine badkamers. Dankzij het minimalistische design neemt hij weinig ruimte in beslag en past hij perfect bij elke badkamerstijl. Of je nu een moderne, klassieke of industriële badkamer hebt, de Glasplaat Nova zal perfect bij jouw interieur passen.

Instructies voor trefwoorden

De Glasplaat Nova 130*200 cm biedt een heldere, duurzame en stijlvolle oplossing voor jouw badkamer. Met zijn 8 mm dik glas en NANO coating is deze douchewand een duurzame investering voor een moderne badkamer. Installeer hem eenvoudig zelf en geniet van een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. Bestel de Glasplaat Nova vandaag nog en creëer de badkamer van je dromen!

Trefwoorden: glasplaat, douchewand, Nova, 130*200 cm, helder glas, 8 mm dik, NANO coating, eenvoudige installatie, stijlvol design, ruimtelijk gevoel, badkamerstijl.