Solidline

Solidline Soft Close zijwand 80*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€283,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Soft Close Black Edition zijwand 80*200 cm

Maak je douche compleet met de Soft Close Black Edition zijwand 80*200 cm. Deze zijwand is perfect voor het creëren van een stijlvolle en moderne douchecabine. Met zijn mat zwarte kleur en heldere glas zorgt deze zijwand voor een luxe uitstraling in elke badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat Zwart: De zijwand is uitgevoerd in een trendy mat zwarte kleur, waardoor het een echte eyecatcher is in je badkamer.
  • Helder Glas: Het glas van de zijwand heeft een dikte van 8 mm en is voorzien van een NANO coating, waardoor kalk en zeepresten zich niet kunnen hechten. Dit zorgt niet alleen voor een gemakkelijke reiniging, maar ook voor een heldere en stralende uitstraling.
  • Soft Close: Dankzij het soft close mechanisme sluit de zijwand altijd geruisloos en geleidelijk. Geen harde klappen meer!
  • Eenvoudige Installatie: De zijwand wordt geleverd met duidelijke installatie-instructies, waardoor je het zelf gemakkelijk kunt monteren. Geen gedoe met ingewikkelde klusjesmannen!

Gebruikerservaring:

De Soft Close Black Edition zijwand biedt niet alleen een praktische oplossing voor het afsluiten van je douche, maar zorgt ook voor een luxe en ontspannende gebruikerservaring. Het mat zwarte design geeft je badkamer een moderne uitstraling, terwijl het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Het soft close mechanisme zorgt voor een vloeiende en geruisloze sluiting, waardoor je douche een oase van rust wordt.

De zijwand is geschikt voor douchecabines met een afmeting van 80*200 cm. Het past perfect bij de andere producten uit de Black Edition serie, waarmee je een harmonieus geheel kunt creëren in je badkamer. Met de Soft Close Black Edition zijwand geniet je van een moderne, stijlvolle en comfortabele douche-ervaring!