Brauer

Brauer Copper Carving Badkraan - carving knop - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €661,00
€551,00 incl. BTW
Uw voordeel: €110,00
Artikelcode: 5-GK-085
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving Badkraan - carving knop - PVD - geborsteld koper

Op zoek naar een nieuwe badkraan? Dan is de Copper Carving badthermostaat van Brauer de perfecte keuze. Brauer Copper Carving is een complete collectie koperkleurige badkamerkranen met een stoer karakter. De reliëf patroon bedieningshendels en -knop geven de kraan een robuuste uitstraling.

Gemakkelijk & veilig

De thermostatische kraan is voorzien van twee knoppen waarmee je de temperatuur en het volume van de waterstraal kunt regelen. Met één knop verander je eenvoudig de temperatuur van koud naar warm, terwijl de andere knop het watervolume aanpast. Daarnaast beschikt de thermostaatknop over een kinderbeveiliging die ervoor zorgt dat het water niet warmer wordt dan 38°C. Zo kun je veilig genieten van je bad. Bovendien heeft de Brauer kraan een omstelinrichting waarmee je een extra aftappunt kunt aansluiten, zoals een handdouche.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor verspil je geen onnodig warm water. Zelfs in een neutrale of licht afwijkende positie ontvang je koud water. Standaard kranen leveren in neutrale positie gemengd water, wat de cv-ketel, circulatiepomp of boiler activeert en energie verbruikt. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt. Met Brauer kranen bespaar je niet alleen geld, maar lever je ook een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Carving badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. De kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating, een sterke kleurlaag die bestand is tegen slijtage en corrosie. De dunne PVD-afwerking zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur langdurig beschermd blijven. Geniet van een kraan die er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Inclusief inbouwdeel
  • Met kinderbeveiliging 38°C
  • Waterbesparend
  • Tweegreepsbediening