HotBath

HotBath Archie Hoofddouche Rond 200 mm Geborsteld Messing PVD AR198BBP

Adviesprijs €740,00
€629,00 incl. BTW
Uw voordeel: €111,00
Artikelcode: AR198BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Hoofddouche Rond 200 mm Geborsteld Messing PVD AR198BBP

Verliefd op de matte uitstraling van geborsteld messing?

Als je net als wij gecharmeerd bent van de elegante en tijdloze look van geborsteld messing, dan is de HotBath Archie Hoofddouche met de finish BBP echt iets voor jou. Deze afwerking, ook wel bekend als geborsteld messing PVD, geeft je de mogelijkheid om te genieten van de prachtige matte uitstraling zonder concessies te doen aan de duurzaamheid.

Een finish die de tand des tijds doorstaat

Dankzij de speciale coating behoudt de kraan in deze finish jarenlang zijn glans en ziet hij er zelfs na intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. De geborstelde textuur verbergt kleine krasjes en vingerafdrukken, waardoor je altijd een kraan hebt die er onberispelijk uitziet. Dit maakt geborsteld messing PVD tot de ideale keuze voor mensen die houden van een onderhoudsvriendelijk product.

Weerstaat metaalcorrosie, oxidatie en krassen

Metaalcorrosie en oxidatie zijn veelvoorkomende problemen bij andere materialen, maar bij geborsteld messing PVD hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het duurzame materiaal is bestand tegen corrosie en oxidatie, waardoor je kraan er altijd onberispelijk uitziet. Daarnaast is de finish ook nog eens krasbestendig, zodat je jarenlang plezier zult hebben van je HotBath Archie Hoofddouche.

Kortom, met de geborsteld messing PVD finish van de HotBath Archie Hoofddouche Rond 200 mm AR198BBP kies je voor een tijdloze en duurzame keuze. De matte uitstraling is een lust voor het oog, terwijl de speciale coating ervoor zorgt dat je kraan altijd zijn prachtige glans behoudt. Maak van jouw badkamer een stijlvol en onderhoudsvriendelijk geheel met deze hoogwaardige hoofddouche.