HotBath

HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Gunmetal PVD GL100BGP

Adviesprijs €600,00
€510,00 incl. BTW
Uw voordeel: €90,00
Artikelcode: GL100BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoere uitstraling

Wil je je badkamer een stoer en stijlvol uiterlijk geven? Dan is de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm in geborsteld gunmetal PVD de perfecte keuze. Deze hoofddouche is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je badruimte.

Met zijn tijdloze en stoere uitstraling onderscheidt de geborsteld gunmetal PVD-finish zich van andere afwerkingen. Het geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor een kraan met karakter. De PVD-coating zorgt niet alleen voor een uitstekende krasbestendigheid, maar geeft ook duurzaamheid aan de kraan. Je kunt nog jarenlang genieten van deze stoere finish, zelfs bij intensief gebruik.

Een ambachtelijk product van topkwaliteit

Wat deze hoofddouche echt bijzonder maakt, is de prachtige geborstelde afwerking. Dit laat zien dat het product met veel vakmanschap en oog voor detail is gemaakt. Elk stuk is uniek en straalt pure kwaliteit uit.

Voordeel van de PVD-coating is dat het niet alleen een mooie afwerking biedt, maar ook een uitstekende bescherming. De hoofddouche behoudt zijn glans en kwaliteit, zelfs na langdurig gebruik. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over lelijke krassen of verkleuringen.

Een duurzame keuze voor de toekomst

Door te kiezen voor de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm in geborsteld gunmetal PVD, maak je een duurzame keuze. De PVD-coating zorgt niet alleen voor een lange levensduur van de kraan, maar vermindert ook de impact op het milieu. Je kunt genieten van een prachtige kraan zonder schade toe te brengen aan de planeet.

Laat je badkamer stralen met deze stoere en duurzame hoofddouche. Voeg een vleugje persoonlijkheid en kwaliteit toe aan je badkamerinterieur met de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm in geborsteld gunmetal PVD.