HotBath

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Gunmetal PVD M147BGP

Adviesprijs €2.065,00
€1.755,00 incl. BTW
Uw voordeel: €310,00
Artikelcode: M147BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Gunmetal PVD M147BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Maak een statement in je badkamer met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche. Deze vierkante douchekop van 420 x 420 mm combineert vakmanschap met een stoere uitstraling. De geborstelde gunmetal PVD afwerking geeft deze hoofddouche een unieke uitstraling, waardoor je badkamer een eigentijdse en stijlvolle uitstraling krijgt.

Dankzij de PVD-coating is deze hoofddouche niet alleen krasbestendig, maar behoudt hij ook zijn duurzaamheid, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Je kunt dus blijven genieten van de prachtige geborstelde afwerking, die aantoont dat dit product met vakmanschap en oog voor detail is gemaakt.

De geborsteld gunmetal PVD afwerking van deze hoofddouche geeft je badkamer een industriële en robuuste uitstraling. Deze tijdloze finish combineert perfect met een breed scala aan badkamerstijlen en kleurenschema's, waardoor je alle vrijheid hebt om je badkamer naar eigen smaak in te richten.

Kies voor een kraan met 'personality' en duurzaamheid

Met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer in huis, maar ook een kraan met 'personality'. De geborsteld gunmetal PVD afwerking geeft deze hoofddouche een eigentijds en uniek karakter, waardoor hij een ware eyecatcher wordt in je badkamer.

De PVD-coating zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Zelfs na jarenlang intensief gebruik behoudt deze hoofddouche zijn stoere finish. Daarnaast is hij ook krasbestendig, waardoor je verzekerd bent van een langdurige en mooie uitstraling van je hoofddouche.

De geborstelde afwerking van deze hoofddouche benadrukt het ambachtelijke vakmanschap waarmee hij is gemaakt. Hierdoor krijg je niet alleen een hoogwaardig product, maar ook een uniek stukje design in je badkamer.

Gegarandeerd genieten van stijlvolle luxe

Met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche creëer je een oase van stijlvolle luxe in je badkamer. De combinatie van de vierkante vorm en de geborsteld gunmetal PVD afwerking zorgt voor een moderne en elegante uitstraling.

Deze hoofddouche is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een geweldige douche-ervaring. Dankzij het formaat van 42 x 42 cm geniet je van een royale waterstraal die je een ultiem gevoel van ontspanning geeft na een lange dag.

Kies voor de HotBath Gal Inbouw hoofddouche en geef je badkamer een stoere upgrade met de tijdloze en robuuste uitstraling van geborsteld gunmetal PVD.