HotBath

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Mat Wit CB472WH

Adviesprijs €725,00
€616,00 incl. BTW
Uw voordeel: €109,00
Artikelcode: CB472WH
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een serene toevoeging aan uw badkamer: de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in Mat Wit

Upgrade uw badkamerinterieur met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in Mat Wit. Deze prachtige kraan brengt een gevoel van eenvoud, schoonheid en sereniteit in uw dagelijkse douche-ervaring.

Tijdloze elegantie in Mat Wit

De kleur Mat Wit definieert een minimalistisch, tijdloos, of nordic interieur. Het brengt een gevoel van harmonie in de ruimte en zorgt voor een frisse uitstraling. De matte afwerking van deze hoofddouche maakt hem uniek en opvallend, terwijl hij tegelijkertijd naadloos opgaat in uw badkamerontwerp. Pure perfectie en eenvoud komen samen in deze bijzondere kraan.

Een kraan van pure perfectie

De HotBath Cobber Beam hoofddouche met plafondbevestiging is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en staat garant voor duurzaamheid. De kraan is niet alleen prachtig om te zien, maar levert ook uitstekende prestaties. Het biedt een heerlijke douche-ervaring met een gelijkmatige waterverdeling en een ontspannende regenbui. Met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche voegt u een vleugje luxe en comfort toe aan uw dagelijkse douchebeleving.

  • Eenvoudige installatie: Deze hoofddouche wordt geleverd met een plafondbevestiging, waardoor de installatie snel en gemakkelijk is.
  • Waterbesparend: De HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche is voorzien van een waterbesparende functie, waardoor u niet alleen kunt genieten van een ontspannende douche, maar ook bijdraagt aan een duurzamere samenleving.
  • Makkelijk te onderhouden: De matte afwerking van deze hoofddouche vraagt weinig onderhoud en is eenvoudig schoon te maken. Zo blijft uw douche altijd stralend en hygiënisch.

Upgrade uw badkamer met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche en geniet elke dag van een luxe, ontspannende douche-ervaring in een stijlvolle en serene omgeving. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan uw badkamerinterieur!